Ana içeriğe atla

Want More Fashion Röportaj &


Bundan sonra her pazartesi  sevilen blogger'larla röportaj yapmayı düşünüyorum :) İlk konuğumuz ise Want More Fashion'nın tatlı sahibi Sena oldu ! Haydi sena'yı tanıyalımm ! :) 

1-)Blog yazmaya nasıl başladın ? Birilerinden örnek aldın mı ? İlham aldıgın kişiler var mıydıı ? 
1c) Modayla her zaman ilgiliydim, bu ilgimi kuzenim Zeynep (blogunun adi Zeynepin evi) cok iyi biliyordu, bana blog yazmayi ve okumayi tavsiye etti. Blog okumak cok hosuma gitti fakat yazmakta ilk baslarda zorlandim,
 hemen hemen her blogger gibi 2009 haziranda blogumu actim fakat tamamiyle blog yazmaya 6ay-1sene sonra basladim diyebilirim.

2-)Blog'un artık çok tanınmış bir blog , nasıl bir duygu ? 
2c-)Klise bir cümle olsa da her bir izleyici mutluluk veriyor. 
Birilerinin stilini, fotograflarini genel olarak kayitlarini begenmesi tabi ki cok güzel bir duygu. Her blogger bu duyguyu tadıyordur zaten. 
İzleyici sayisi arttigi gibi bir blogger olarak blogum icin kendime koydugum kalite citasi da yükseliyor.

3-)Sena kimdir ? 2-3 kelimeyle özetler misin? 
3c) Ben 23 sene önce Türkiye'de dogup bir kac aylikken Almanya'ya gelen bir kızım.
 Kücükken çocuk doktoru olmayi cok istiyordum fakat kisa zaman sonra bu istegim Moda tasarima dönüstü.
 O zaman'dan bu zamana hedefime ulaşmak icin gerekeni yapmaya calisiyorum. Almanya'da 2 sene önce Abitur yaptim (yani üniv. sinavlarina girdim) ve gereken puanı kazandım. 
Şu an bir atölyede staj yapiyorum. Bir sene sonra moda tasarim okumayi düsünüyorum. Fotograf çekmeye, çizim yapmaya ilgi duyuyorum. 

4-)Elle ayın blogger'ı olarak seçildiğinde ne hissetiin ?
4-c)Elle ayi'in bloggeri olarak aday gösterildigimi okuyunca çok çok mutlu oldum. 
Blogum'un begenilmesi ve tanıtılması çok güzel. 
Kimin kazanacağı şu an için belli olmasada bu yarışmaya katilmak Want More Fashion için enteresan bir adım.

5-)Son olarak söylemek istediğin birşey blog dünyasına / izleyicilerine ? :) 
5c-) Beni düzenli bir şekilde izleyen herkese çok çok teşekkür ediyorum. 
Zaten izleyiciler olmasa blog yazmak eğlenceli olmazdi.
 Röportaj icin tesekkür ediyorum blogunda basarilar diliyorum =)


Siz nasıl buldunuz cevaplarını ? Burdan mailime geri döndüğü içinde teşekkür ediyorum :) 

Bir sonraki blogger röportajında görüşmek üzere* :) 

Yorumlar

  1. bu kaydin icin tesekkür ederim canim =)
    facebook sayfamda linkini paylasacagim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. önemli değil canım amacım sevilen blogları tanıtmak :))
      Paylaş paylaş:=)

      Sil
  2. hoş bişi yapmışsın.
    :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yazsanaağğ.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kimdir ? : G-Dragon

Uzun zamandır çiziktirmediğim bloguma birşeyler yazma vakti gelmiş gibi gözüküyor.En azından buralara bir şey yazmanın beni rahatlattığı günlere dönmek istiyorum. Şimdi gelelim aaaylar sonra buraya beni döndüren ve umarım sık sık yazı yazmama bir basamak / vesile olacak asıl konumuza. Bugün fangirllük duygularımın yanı sıra sanatıyla,giyimiyle,zekasıyla herkesten ayrı tuttuğum birini sizlere sunmak istedim. Kwon Ji Yong na'mı diyar : G-DRAGON! Kwon Ji Yong yani G-Dragon bir K-pop sanatçısı/idolu -bana göre k-pop'pın çok çok üstünde bir adam,hatta dünya çapında biri- Kendisi 18 Ağustos 1988 doğumlu, yaklaşık 5 yaşından beri müzik/eğlence sektörünün içinde. 13 yaşından 18 yaşına kadar YG Entartainment'da stajyerlik yaptı.18 yaşında korenin en ünlü grubu BIGBANG  ile çıkış yaptı.Grubun lideri,şarkı yazma makinesi,fashionistası G-Dragon böylelikle tüm dünyaya duyrulmuş oldu. G-Dragon sanatsal zekasıyla ve çalışma hırsıyla cidden saygı duyulası bir adam ( fangirl

Röportaj Doksanların Özlem'i [Zeynep Anıl] ^^

Bu gün,şu saatte mutluluktan uçtugum bir röportajı gerçekleştirdiğim için mutlu olduğumu söylemek istiyorum.Çok sevilesi bir insan olan,Doksanlar güzeller güzeli Zeynep Anıl beni kırmadı ve sorularımı cevapladı. 1-Zeynep Anil kimdir ? Bir kaç cümleyle anlatabilir misin ? :-) Zeynep Anıl Tatdıran 11.04.1993 İstanbul doğumlu hem güçlü hem mutlu bir Koç kadınıdır. 2-Henüz 9 yaşındayken sektöre adım atmışsın.İlk yapımına nasıl kabul edildin ?  İlk yapımım benim için büyük tesadüftü. İyi bi menajerin sahip olduğu bir cast ajansında kayıtlıydım. Şimdilerde yeni yeni fark ettiğim şanslı yapım beni Yağmur Zamanı dizisinin yapımcısı Erol Avcı ve yönetmeni Dilek Gökçin ile tanıştırdı.  3-Daha önce Doktorlar,Küçük Kadınlar,Sıla gibi önemli yapımlarda yer almışsın,ama Doksanlar senin kendini gösterdiğin,yani parladığın yapım değil mi ? Çok doğru. Hep güzel insanlar ve güzel projelerde çalıştım evet ama  Doksanlar, Mint yapım, Birol Güven ve yönetmenin Uğur Yağcıoğlu beni

New

Gömlek aşkımı bilmeyen yoktur herhalde ... Çünkü bu aşkla hasta olmama rağmen dün avm'ye gittim. Yarı baygın yarı uyanık gömlek aradım diyebilirim ( görülmesi gerekilen bir tipti :D ) Aslında amacım buz mavisi kot gömlekti fakat bulamadım .Ve 2. seçeneğim kareli gömlekti .Aslında her mağazada kareli vardı fakat , gözüme hiç biri cazip gelmedi  :D Vee bunu nerden aldım dersiniz ? Lcw erkek bölümünden biraz bol geliyor ama darda sevmem zaten bulamadık napalım erkek bölümünden aldık :)  Sizce nasıl ?