Ana içeriğe atla

Tatil Arşivi | izleme atıştırması !


Heyooo ! Tatieeeeeeeeeeel ! diye bağırasım var,sevinçliyim ama evde oturmaktanda sıkıldım.Dedim ben diziye filme sarıyorum takipçilere neden öneri yazmayayım ? yazayım mı ? evet ! Başlayayım mı ? tabiki de !

RAM-LEELA 
   
Ram ile Leela düşman iki ailenin çocuklarıdır. Bir gün yolları kesişen bu ikili dillere destan bir aşk yaşarlar. Fakat düşmanlık bu iki sevgiliye aşklarını yaşamaya fırsat vermez. Bakalım Sanera'lar ve Rajadiler sonunda barışa imza atabilecekler mi? Shakespeare!in ünlü eseri Romeo ve Jüliet'in Hint uyarlaması olan RamLeela imdb'den 6.4 puan almıştır.      

Yer yer gülerken yer yer ağlayacaksınız .. 
Ben ağlayacaksınız diyorsam ağlarsınız :(
Hele ki Ram'ın haline,Leela'nın aşkı için yaptıklarına ... izlemek için ; 

www.hintfilmizle.com/online-hintfilmi-izle/377-ram-leela-2013-izle.html

MERE BROTHER Kİ DULHAN



Luv'un babası Agnihotri oğlunun Londra'da yaşadığı hayatından hiç hoşnut değildir ve onu evlendirmeye karar verir.Bunun içinde Bollywood film yapımcısı olan kardeşi Kesh'tan yardım ister.Kush bunun için bir çok kadınla görüşmeye başlar ve nihayet mükemmel birini bulur.Delhili daha önceden de tanıdığı bir kadın olan Dimple Dixit'i seçer.Dimple ve Luv online olarak tanışırlar ve birbirlerinden hoşlanırlar.İki aile birbirlerini tanımaktadırlar ama Hindistan seyahatleri için çok meşguldürler.Dimple sonra Kush'u tercih eder.O Kushla kaçmak için zamanla ısrar etmeye başlar ve olaylar birbirine karışır.

Bollywood dünyasında Katrina Kaif pek sevilmesede,bu filmde ona aşık olacaksınız .. Benden garanti canlar !




'' Dizi, adından da anlaşabileceği gibi 2 meteliksiz kızın (Max ve Caroline) başından geçen komik olaylar üzerine kurulu. Kızlardan Max biraz sert, biraz ağzı bozuk, oldukça dobra, eğlenceli ama kendine güveni eksik biri. Gündüzleri iki bebeğe bakıcılık yapmakla, akşamları ise bir restoranda garsonluk yaparak yaşamını sürdürmeye çalışıyor. Hayattan çok bir beklentisi yok.
alıntıdır.

Dizilerden ise benim bıkmadan takip ettiğim 2 broke girls var.Max ve Caroline'in bir yandan cafede çalışırken bir yandan cupcake dükkanı açma hayalleri..
Maceraları .. 
Max'ı canlandıran,Kat Dennings'e bayılacaksınız,sanki karakteri yaşamış gibi,harika hatun !


DUYGULARIN RENGİ


İzlemek için listeme koyduğum ve bir türlü izleyemediğim film,bu vesileyle belki izleme fırsatı bulurum ? Konusu ise internette şöyle bahsedilmiş ;


Eugenia Phelan, bir genç kız olarak iyi eğitim aldığı okuldan mezun olmuştur ve diğer kız arkadaşları gibi evlenip, çocuk yapmak yerine kendine meslek edinmek ister. Bir yazar olmayı kafasına koyan genç kız, ailesinin beklentilerini de boşa çıkartarak yerel bir gazetede küçük bir köşe sahibi olur.
Ev işlerinde püf noktalarını yazdığı bu minik köşe için en yakın arkadaşının hizmetçisi Aibileen’dan yardım ister ve böylece kendisini sıra dışı bir projeye başlarken bulur. Bu gizli projede dokunaklı hikayeler yazmaya başlayınca ona bu ilhamı hizmetçi Aibileen ve aşçılık Minny’nin anlattığı gerçek insan öykülerinden çok etkilenir.



Şimdilik,atıştırma tarzı,kısa ve öz bıraktım.Aralarından eğer birini izlerseniz bana yorum bırakın,konuşalım !




Yorumlar

  1. Duyguların Rengi güzel filmdi.. Amerika'da beyazların zencilerden daha üstün olduğunu düşündükleri dönemi anlatıyor. Oyunculuklar çok iyiydi. Boş bir zamanında izlemelisin.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yazsanaağğ.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kimdir ? : G-Dragon

Uzun zamandır çiziktirmediğim bloguma birşeyler yazma vakti gelmiş gibi gözüküyor.En azından buralara bir şey yazmanın beni rahatlattığı günlere dönmek istiyorum. Şimdi gelelim aaaylar sonra buraya beni döndüren ve umarım sık sık yazı yazmama bir basamak / vesile olacak asıl konumuza. Bugün fangirllük duygularımın yanı sıra sanatıyla,giyimiyle,zekasıyla herkesten ayrı tuttuğum birini sizlere sunmak istedim. Kwon Ji Yong na'mı diyar : G-DRAGON! Kwon Ji Yong yani G-Dragon bir K-pop sanatçısı/idolu -bana göre k-pop'pın çok çok üstünde bir adam,hatta dünya çapında biri- Kendisi 18 Ağustos 1988 doğumlu, yaklaşık 5 yaşından beri müzik/eğlence sektörünün içinde. 13 yaşından 18 yaşına kadar YG Entartainment'da stajyerlik yaptı.18 yaşında korenin en ünlü grubu BIGBANG  ile çıkış yaptı.Grubun lideri,şarkı yazma makinesi,fashionistası G-Dragon böylelikle tüm dünyaya duyrulmuş oldu. G-Dragon sanatsal zekasıyla ve çalışma hırsıyla cidden saygı duyulası bir adam ( fangirl

Röportaj Doksanların Özlem'i [Zeynep Anıl] ^^

Bu gün,şu saatte mutluluktan uçtugum bir röportajı gerçekleştirdiğim için mutlu olduğumu söylemek istiyorum.Çok sevilesi bir insan olan,Doksanlar güzeller güzeli Zeynep Anıl beni kırmadı ve sorularımı cevapladı. 1-Zeynep Anil kimdir ? Bir kaç cümleyle anlatabilir misin ? :-) Zeynep Anıl Tatdıran 11.04.1993 İstanbul doğumlu hem güçlü hem mutlu bir Koç kadınıdır. 2-Henüz 9 yaşındayken sektöre adım atmışsın.İlk yapımına nasıl kabul edildin ?  İlk yapımım benim için büyük tesadüftü. İyi bi menajerin sahip olduğu bir cast ajansında kayıtlıydım. Şimdilerde yeni yeni fark ettiğim şanslı yapım beni Yağmur Zamanı dizisinin yapımcısı Erol Avcı ve yönetmeni Dilek Gökçin ile tanıştırdı.  3-Daha önce Doktorlar,Küçük Kadınlar,Sıla gibi önemli yapımlarda yer almışsın,ama Doksanlar senin kendini gösterdiğin,yani parladığın yapım değil mi ? Çok doğru. Hep güzel insanlar ve güzel projelerde çalıştım evet ama  Doksanlar, Mint yapım, Birol Güven ve yönetmenin Uğur Yağcıoğlu beni

New

Gömlek aşkımı bilmeyen yoktur herhalde ... Çünkü bu aşkla hasta olmama rağmen dün avm'ye gittim. Yarı baygın yarı uyanık gömlek aradım diyebilirim ( görülmesi gerekilen bir tipti :D ) Aslında amacım buz mavisi kot gömlekti fakat bulamadım .Ve 2. seçeneğim kareli gömlekti .Aslında her mağazada kareli vardı fakat , gözüme hiç biri cazip gelmedi  :D Vee bunu nerden aldım dersiniz ? Lcw erkek bölümünden biraz bol geliyor ama darda sevmem zaten bulamadık napalım erkek bölümünden aldık :)  Sizce nasıl ?